Ana De Armas Kimdir?

0

Ana De Armas Kimdir?

Tam ismi Ana Celia de Armas Caso olan Ana de armas kimdir? 30 nisan 1988 doğumludur. 2011 yılında İspanyol aktör Marc Clotet ile evlenmiş ve 2013 yılında boşanmıştır. İspanya ve Küba olmak üzere iki adet vatandaşlık hakkına sahiptir. Ana de armas boğa burcudur ve 1,68 boyundadır. Film sektörüne 2006 yılında giriş yapmıştır.

Film Sektörüne Girişi Ve Gelişimi

İlk olarak 2006 yılında romantik drama filmi olan Una rosa de Francia’da rol almıştır. Daha sonra 2007 yılında Madrigal filminde Stella Maris rolünde oynamıştır. Daha sonra küçük rollerin ardından los angeles’a taşınmaya karar verir ve Hollywodd sektörü için ilk adımı atmış olur.

Hollywodd Dönemi

İlk olarak 2015 yılında erotik korku filmi olan knock knock filmde oynadı ve hollywodd sektörüne giriş yapmış oldu. Bu filmde ünlü oyuncu Keanu Reeves ile beraber oynamıştır. Daha sonra 2016 yılında çıkan war dogs filminde Iz rolünde oynamıştır. Yine devamında aynı yıl çıkan Hands of stone filminde Felicidad Durán rolünde oynadı. 2017 yılına gelindiğinde ise fütüristik gerilim filmi olan Blade runner’da Joi rölünde oynadı. Yine aynı yıl macera filmi olan overdrive filminde Stephanie rolünde oynadı. 2019 yılına gelindiğinde ise gerilim ve gizem filmi olan Knives Out’ta rol almıştır. Ana de armas’ gelecekte de pek çok hollywood filminde yer alacaktır.

Ana De Armas Gelecekteki Filmleri

Ana de armas 2022 yılında ilk olarak blonde filminde Marilyn Monroe karakterini canlandıracak kişi olacaktır. Daha sonra yine 2022 yılında çıkacak olan diğer filmi Deep Water’dır. Bu filmde ise Melinda Van Allen rolünü canlandıracaktır. 33 yaşındaki oyuncunun filmografisi her geçen gün gelişmeye devam etmektedir.

Ana De Armas Filmografi

  • 2006 yılı ‘Una rosa de Francia’ filmi
  • 2007 yılı ‘Madrigal’ adlı fim
  • 2009 yılı ‘Mentiras y Gordas’ filmi
  • 2011 yılı ‘El callejón’ filmi
  • 2013 yılı ‘Faraday’ filmi
  • 2014 yılı ‘Por un puñado de besos’ filmi
  • 2015 yılı ‘Anabel’ filmi
  • 2015 yılı ‘Knock Knock’ filmi
  • 2016 yılı ‘Exposed’ filmi
  • 2016 yılı ‘War Dogs’ filmi
  • 2016 yılı ‘Hands of stone’ filmi
  • 2017 yılı ‘Overdrive’ adlı fim
  • 2017 yılı ‘Blade Runner 2049’ adlı film
  • 2018 yılı ‘Corazón’ filminde rol aldı.
  • 2019 yılı ‘Yesterday’ isimli filmde rol aldı.
  • 2019 yılı ‘Knives Out’ filminde
  • 2019 yılı ‘The Informer’ isimli filmde
  • 2019 yılı ‘Wasp Network’ adlı filmde
  • 2020 yılı ‘The Night Clerk’ filmi
  • 2020 yılı ‘Sergio’
  • 2021 yılı ‘No Time to Die’
  • 2022 yılı ‘Blonde’ rol alacak.
  • 2022 yılı Deep Water rol alacak.

Ana De Armas Son Filmi

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.