Alperen Duymaz Kimdir?

Sıradaki içerik:

Alperen Duymaz Kimdir?

e
sv

İbrahim Çelikkol Kimdir?

3 okunma — 05 Haziran 2022 12:32

İbrahim Çelikkol, 14 Şubat 1982’de Kocaeli’nde dünyaya geldi. Baba tarafı Arap, anne tarafı ise Selanik göçmenidir. Babası Süheyl Çelikkol profesyonel futbolcu olması, kariyerinin ilk yıllarında onu sporcu olmaya itti. Uzunca bir süre basketbol oynadı, Kocelispor gibi takımlarının yanı sıra genç milli takımda da forma terletti.

Oyunculuğa başlamadan önce profesyonel modellik yapan İbrahim, kariyerini oyunculuk üzerinde devam etme kararı aldı. Bu sırada basketbolu bırakıp, oyunculuk eğitimleri almaya başladı. Yapımcı ve yönetmen Osman Sınav ile tanışması oyunculuk kariyerine ilk adımını atmasını sağladı.

İlk oyunculuk deneyimi 2008 yılında yayınlanan Pars: Narkoterör dizisinde ” Başkomiser Şamil Baturay ” karakterine hayat vermesiyle gerçekleştirdi. Daha sonrasında M.A.T, Keskin Bıçak , Karadağlar gibi birçok senaryolarda ( TV dizisi ) rol aldı.

2011 yılında İffet dizisinde Cemil karakterini, 2013 yılında Merhamet dizisinde Fırat Kazan karakterini, 2014 yılında Reaksiyon dizisinde Yüzbaşı Oğuz Ayaz karakterini, 2015 yılında Seddülbahir 32 Saat dizisinde Mehmet karakterini, 2016 yılında Kördüğüm dizisinde Ali Nejat karakterini, 2017 yılında Siyah Beyaz Aşk dizisiyle Ferhat Aslan karakterini, 2018 yılında Muhteşem İkili dizisinde Mert Barca karakterini, 2019 yılında Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Mehdi karakterini, 2020 yılında Kuş Uçuşu dizisinde Kenan karakterini canlandırmıştır.

Günümüzde ise Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hakan Gümüşoğlu karakterini canlandırmaya devam etmektedir. İlk sinema deneyimini 2012 yılında ” Fetih 1453 ” filminde Ulubatlı Hasan karakterini canlandırarak yaşadı. Sonrasında 2014 yılında Sadece Sen filminde ve son olarak 2021 yılında Mesti Aşk filminde rol aldı.

İbrahim Çelikkol’un Özel Yaşamı

1982 doğumlu olan İbrahim Çelikkol, 2022 yılı itibariyle 40 yaşındadır. 1.87 santim boyunda ve 80 kilo ağırlığındadır. Kova burcu erkeği olan İbrahim Çelikkol, 2017 yılında mimar Mihre Mutlu ile Knidos Deveboynu Feneri’nde sade bir törenle dünya evine girdi. Çift, 2019 yılında ismini ” Ali ” verdikleri çocuklarını kucağına aldı.

Uzun süredir ayrılacakları konuşulan çift, 2022 yılının Mayıs ayında tek celsede anlaşmalı olarak boşandılar. 5 yıllık beraberliklerini sonlandıran çiftin, yakın dostlarının tüm uğraşlarına rağmen evliliklerini noktaladı. Boşanma protokolünün medyaya yansımasıyla birlikte süreçle ilgili birçok bilgi ortaya çıktı.

Çocukları olan Ali’nin velayeti anne Mihre Mutlu’ya verildi. İbrahim Çelikkol, oğlu için her ay 9 bin 500 TL nafaka ödeyecek. 2021 yılında başlayan orman yangınlarında, İstanbul’dan kalkıp, Marmaris’e giden oyuncu, tüm yangın söndürme faaliyetlerinde itfaiye erleriyle aktif bir şekilde çalışma yürüterek Türk halkının sevgi ve taktirini kazanmıştır.

Filmografisi Sinema

  • 2012, Fetih 1453 ( Ulubatlı Hasan )
  • 2014, Sadece Sen ( Ali )
  • 2021, Mesti Aşk ( İskender )

Televizyon

  • 2008, Pars: Narkoterör ( Şamil Baturay )
  • 2009, M.A.T. ( Sinan Atalay )
  • 2010, Keskin Bıçak ( Mithat )
  • 2010 – 2011, Karadağlar ( Gülali Karadağ )
  • 2011 – 2012, İffet ( Cemil Özdemir )
  • 2013 – 2014, Merhamet ( Fırat Kazan )
  • 2014, Reaksiyon ( Oğuz )
  • 2016, Seddülbahir 32 Saat ( Mehmet Çavuş )
  • 2016, Kördüğüm ( Ali Nejat Karasu )
  • 2017 – 2018, Siyah Beyaz Aşk ( Ferhat Aslan )
  • 2018 – 2019, Muhteşem İkili ( Mert Barca )
  • 2019 – 2021, Doğduğun Ev Kaderindir ( Mehdi Karaca )
  • 2021 – 2022, Bir Zamanlar Çukurova ( Hakan Gümüşoğlu )

Dijital

    • 2022, Kuş Uçuşu ( Kenan)
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

closeReklamı Kapat